Playground (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Playground (del 1)
Antal sidor
441
Utgivningsdatum
2016-07-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Mattsson, Kalle (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789175035604

Playground

(70 röster)  |   Läs 16 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-07-14
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Under en insats i Kosovo blir löjtnant Jasmin Pascal-Anderson skjuten och hennes hjärta står stilla under fyrtio sekunder. När hon återvänder till livet kan hon inte sluta tala om att döden börjar med en våldsam hamnstad där de styrande håller på att förlora kontrollen över den organiserade brottsligheten.

Jasmin behandlas för sin krigspsykos, lämnar det militära och försöker leva ett stillsamt liv när någonting fruktansvärt händer. Tillsammans med sin femårige son hamnar hon i en bilolycka. På sjukhuset upptäcker läkarna en blödning från sonens kranskärl. För att kunna operera honom måste de stanna hans hjärta.

Ingen kan svara på om de många vittnesmålen från tillfälligt döda bara beror på att hjärnan reagerar panikartat på syrebristen som uppstår när hjärtat står stilla. Men Jasmin törs inte ta risken. Hon vet att hennes son inte kommer att klara sig tillbaka till livet på egen hand om hamnstaden finns på riktigt.

Den andra sidan är en mycket farlig plats och farligast av allt är lekplatsen - playground.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Playground
 2. +
 3. Eldvittnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eldvittnet av Lars Kepler (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 16 recensioner av Playground. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantasi eggande
  Maria Morin, 5 januari 2023

  Tycker den är lika bra som dom andra böckerna av Kepler 👌 tillåter fantasin att vara med och hade svårt att lägga den ifrån mig. Rekommenderar den verkligen

 2. Använd fantasi
  Dagmar , 24 januari 2021

  Helt annorlunda från deras andra böcker. Otroligt mer spännande och triggar igång egen fantasi! Man slipper alla blodiga råa beskrivningar.
  Synd att många verkar missa poängen... Fantasivärld att kliva in i!!

 3. Undvik
  -, 14 december 2020

  Det här är definitivt något av det sämsta jag någonsin läst. Läste den som ljudbok och tog mig igenom hela boken, men det var plågsamt. Rekommenderas absolut inte. Jag har läst två böcker av Kepler tidigare- Paganinikontraktet och Spegelmannen. Bra båda två. Men Playground är fullkomligt bedrövlig.

 4. Lite besviken ärligt talat
  Jenny Gustavsson, 26 juni 2017

  Kepler är en av mina favoritförfattare. Men den här föll mig inte i smaken. Den är helt fristående från övriga böcker & avhandlar visserligen ett intressant ämne. Men den kändes flummig & tvivlar på att gemene man skulle älska boken. Det tog mig en bra stund att komma in i den trots att jag läser mycket & böcker från olika genrer.

 5. Bottennapp
  GD, 26 februari 2017

  Denna handling utspelar sig i en förvirrad kvinnas "dröm" (ej verklighet). Riktigt trist. Tveksam till att ge Kepler en chans till.

 6. Spännande
  Therese W, 9 januari 2017

  En mycket bra bok. En härlig mix mellan fantasi och verklighet. Aldrig tråkig och helt omöjlig att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa!

 7. Ok!
  Tanja Hedlund Pettersson, 17 december 2016

  Helt okej bok, man ska dock släppa joona linna serien för denna bok liknar inte den serien alls!
  Mystik och lite spänning tycker jag passar bra som beskrivning.

 8. Stor besvikelse
  Kristina Marie Ståhl, 8 december 2016

  Kepler har varit en av favoriterna, I fortsättningen skall jag läsa recensionerna mycket noga innan jag köper en bok skrivna av dem.

 9. Förvirrande handling som inte ger mersmak
  Annelie Grönberg, 30 oktober 2016

  Började läsa och orkade inte hålla ut mer än drygt 100 sidor, då rollfiguren befinner sig i en alternativ värld större delen av tiden sitter man bara och väntar på att man skall komma tillbaka till den riktiga världen.
  Slutar i princip aldrig att läsa en bok även om den verkar "tveksam" länge men här gav jag upp.
  Att kalla den en thriller är helt missvisande.

 10. Oförskämt Kepler
  Karl-Gustav Höglund, 25 september 2016

  Att efter ha läst några tidigare böcker av Kepler, är jag helt oförstående till hur man kan skriva en så uruselt dålig bok. Större delen av boken är en enda lång upprepning av en massa dravel. Detta var nog sista kepler-boken för min del.

 11. Besviken!
  Besviken, 4 september 2016

  Efter att ha läst de välskrivna och jättespännande tidigare Kepler böckerna väntade jag otåligt på denna bok att nå mig I Kanada.....blev verkligen besviken....inte roligt att bara läsa om hemska mardrömmar, och undrar om den verkligen var skriven av detta annars så begåvade par. Skynda tillbaka med Joona Linna!

 12. Besviken
  Yvonne Blücher, 29 augusti 2016

  Har läst alla Kepler och de har varit bra. Denna var dock en stor besvikelse. Jag vill ha tillbaka Joona Linna.

 13. Katastrof!
  Lars-Erik Lindholm (Stockholm), 27 augusti 2016

  Detta var en av de sämsta böcker jag läst de sista åren, och jag har läst hundratals. Borde aldrig ha getts ut! Författarna har tidigare excellerat i bloddrypande dramer som kan locka viss publik. Men boken Playground är en märklig blandning av esoteriska, fantasy och någon slags flummig religiositet. Och dessutom slarvigt skriven, ett hafsverk av genuina "brödförfattare".

 14. Spännande men...
  Krister Nilsson, 25 augusti 2016

  Paret Kepler skriver som alltid så att det är svårt att lägga ifrån sig boken, men intrigen är den här gången lite lätt fånig och jag tycker inte att miljöskildringen är särskilt lyckad. Sämsta Kepler-romanen jag läst...

 15. Knepig tråkig historia
  Angelica Fällberg, 16 augusti 2016

  Kunde inte läsa klart! Mycket konstig berättelse, som gjorde mig irriterad och nedstämd. Lämna boken vidare till min man. Han brukar gilla Kepler. Han gillade inte heller Playground. Boken åkte ner i soporna, är jag ledsen arr säga.

 16. Nerköp
  Leif Gustafsson, 14 augusti 2016

  Har läst de tidigare böckerna. Den här är mer förvirrad än intressant. Rörig handling, långt ifrån engagerande och mer flummig. Handlingen känns mer än orealistisk...

Visa alla 16 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler