Själens dunkla rum (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Alan Banks (del 22)
Antal sidor
389
Utgivningsdatum
2016-08-17
Förlag
Månpocket
Översättare
Jan Malmsjö
Originaltitel
Abattoir Blues
Medarbetare
Stjernfeldt, Fredrik (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
210 g
SAB
Hce
ISBN
9789175035864

Själens dunkla rum

(80 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-08-17
89
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Alan Banks-deckarna är, kort sagt, de bästa som finns att tillgå på marknaden."Stephen King Peter Robinson är tillbaka med Själens dunkla rum där Alan Banks snart står inför värsta tänkbara scenario.När två pojkar försvinner under mystiska omständigheter sprids skräck i engelska North Yorkshire. Senare hittas spår av blod i en övergiven hangar och en husvagn som tillhör en av ungdomarna bränns ner. Kommissarie Banks och hans team står till en början oförstående. Tills en dramatisk bilolycka inträffar och en fruktansvärd historia rullas upp.Spåren leder till traktens slakterier ... och utredningen tar en helt ny vändning. Alan Banks och hans kollegor för en ojämn kamp mot klockan och situationen blir alltmer hotfull. Sakta går det upp för Banks att han själv står på tur att drabbas av det grymmaste öde.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Själens dunkla rum
 2. +
 3. Oförsiktig kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Oförsiktig kärlek av Peter Robinson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Själens dunkla rum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra berättat med socialt patos
  Kurt Arne Wallbom, 4 november 2019

  Bra berättat med socialt patos, som Robinson utvecklat med åren. Spännande och intressanta karaktärer. Jan Malmsjö är fortfarande ingen vidare översättare, man kan se korrekt anglicism "bakom" hans val av begrepp

 2. Hafsverk
  Mari Hemming, 22 december 2016

  Peter Robinson har varit min favorit, en fantastisk berättare och stilist. Men i den här boken har något gått snett. Är det verkligen han som skrivit den? Hafsig intrig som aldrig griper tag... Haltande berättat.

 3. Engelsk Polisdeckare i form!
  MKardell, 10 november 2016

  Peter Robinson i sin bästa form. Har man läst de flesta andra böckerna om Banks känner man igen sig utan att det blir förutsägbart. Boken är svår att lägga i från sig, den drar in läsaren i historien som inte är enkel att räkna ut. Bra med delberättelser som vävs samman. Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Peter Robinson