Utmarker (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sam Berger och Molly Blom (del 1)
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2016-11-25
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
178 x 108 x 22 mm
Vikt
204 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036083

Utmarker

(110 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-11-25
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hon heter Ellen Savinger och har varit försvunnen i tre veckor.

Sam Berger fruktar att en seriemördare tagit henne, men få av hans kollegor inom Stockholmspolisen lyssnar på honom: utan kropp, inget brott.

Så kommer Sam i kontakt med den mystiska Nathalie Fredén som visar sig ha oanade insikter i fallet. En historia med hisnande förgreningar till Sams eget liv tonar fram: plötsligt är även jägaren jagad, och i utmarkerna väntar en sanning som alltför många vill dölja.

Tempofyllda Utmarker visar upp en helt ny sida av Arne Dahl. Det är en roman full av försåtsmineringar och hemliga rum, den första där vi följer detektiverna Sam Berger och Molly Blom.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utmarker
 2. +
 3. Inland

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inland av Arne Dahl (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Utmarker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra uppföljare
  Joel Holm, 24 december 2021

  Bra bok! Arne Dahl levererar , även om denna serie inte är i närheten av a gruppen och den andra som jag glömt namnet på

 2. Wow, wow, wow!
  Bokhyllaniskuggan, 24 september 2021

  ❥ Recension

  Del 1 om Berger & Blom.

  Alltså wow, den här boken fullkomligt blåste mig av stolen! En mästerligt snyggt komponerad historia.

  Den här boken saknar liksom ingenting, det är rätt och slätt en fantastisk deckare. Den har ett korthugget, genomträngande språk som jag gillar och en ständigt närvarande, underliggande humor. Berger, Blom och Deer tar jag till mig direkt samt jargongen sinsemellan.

  Boken är oförutsägbar, otäck, spännande och intre... Läs hela recensionen

 3. Oliviadeckarhylla
  Oliviasdeckarhylla, 18 januari 2018

  Det var inte kärlek vid första ögonkastet utan kärleken fick lov att byggas upp och först efter sida 80 någonstans så var den ett faktum. Utmarker känns nästan lite progressiv och nytänkande och när den kom nästintill egen i sin genre. Utmarker utmanar andra deckare på marknaden för att den är smart, har högt tempo och en välskriven intrig med många knutar och villovägar. Hade jag haft uppföljaren Inland så hade jag börjat läsa den på en gång. Tips! Om du gillar denna så kanske du även skulle gilla Annabelle av Lina Bengtsdotter.

  4/5

 4. Polisjakt
  Strulputte, 4 november 2017

  Bra spänning från första början. Tvära kast, och intressanta. Sam Berger söker en 15-årig flicka som har varit kidnappad och försvunnen 3 veckor. Stockholmspolisen vill dock inte lyssna på hans teorier för att lösa fallet.
  Så får han hjälp av Molly Blom från SÄPO, eller tvärtom, och allt verkar lösa sig. Men tiden går!
  Först efter ytterligare 200 sidor av spännande innehåll, gör kidnapparen ett misstag och upplösningen kommer. I mitt tycke en av de bästa deckare jag har läst i år. Läs den du också!

 5. Utmarker
  Gunilla Nilsson, 31 augusti 2017

  Förströelsedeckare! Inte hans bästa men inte heller hans sämsta! Lagom sommarläsning. Ska nog försöka läsa den sista av honom. Den har fått bra recensioner.

 6. Spännande
  Kaffeläsaren, 5 mars 2017

  Ett flertal unga tjejer har försvunnit. Sam Berger misstänker att de alla fallit offer för en seriemördare. Han börjar luska i fallet som leder honom tillbaka till sin egen uppväxt.
  Arne Dahl är en mästare på att skriva böcker med en twist. Man tror från början att man vet vem som är mördaren, men då ändras förutsättningarna helt. Den är spännande redan från början och det hänger i rakt igenom boken i ett snabbt tempo. Sam Berger och Molly Blom är trevliga och annorlunda nya bekantskaper... Läs hela recensionen

 7. Lite seg i början
  Steve Sjögren, 12 januari 2017

  Den här boken var mycket bra och jag rekomenderar den. Lite seg i början men historien byggs upp på ett mycket bra sätt. Kommer nog att läsa fler böcker av honom.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl