Be inte om nåd (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Max Anger (del 1)
Antal sidor
487
Utgivningsdatum
2017-06-13
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
270 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036663
Be inte om nåd (pocket)

Be inte om nåd

(22 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-06-13
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1996 och det är snart dags för val i Ryssland. Pashie, en ung kvinna som jobbar åt ett svenskt företag med intressen i Ryssland, försvinner plötsligt i Sankt Petersburg. Samtidigt sker en rad intrång i telefonnäten i Stockholm, attacker som skulle kunna hota Sveriges säkerhet.

Pashies svenska pojkvän och kollega, attackdykaren och Rysslandsspecialisten Max Anger, åker till Sankt Petersburg för att leta efter sin älskade. Under sökandet hittar han ledtrådar som tyder på att hon har kommit en mystisk organisation på spåren, en organisation som verkar för en återgång till totalitärt styre och som tycks planera ett angrepp mot väst. Är det de som har kidnappat Pashie?

Fler oskyldiga faller offer för den hänsynslösa organisationen och det blir alltmer uppenbart för Max att tiden håller på att rinna ut. Kanske är Pashie redan död ... Samtidigt inser han att det finns en koppling mellan Pashies försvinnande och hans eget förflutna. Ska han äntligen få reda på hur hans pappa hamnade som fosterbarn på den lilla ön Arholma i Stockholms skärgård i mars 1944? Nutid och dåtid knyts samman på oväntade sätt.

För att rädda kvinnan han älskar och stoppa hotet mot Sverige måste Max Anger konfrontera en gränslös ondska. För att lyckas måste han omvärdera allt han vet om sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Be inte om nåd
  2. +
  3. Tio svenskar måste dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tio svenskar måste dö av Martin Österdahl (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Be inte om nåd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Värt att läsa
    Maryana, 28 juni 2018

    Spännande läsning som har väldigt intressant perspektiv på Ryssland och som är svårt att lägga ifrån sig. Värt att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Österdahl