Arton grader minus (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 3)
Antal sidor
536
Utgivningsdatum
2017-05-09
Förlag
Månpocket
Dimensioner
213 x 105 x 15 mm
Vikt
282 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036700
Arton grader minus (pocket)

Arton grader minus

(121 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-05-09
79
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En bil kör ut över kajkanten i Helsingborgs hamn efter en våldsam biljakt. Allt pekar på att det var en olycka, men när föraren, en it-entreprenör som gjort sig en förmögenhet på mobilspel, obduceras visar det sig att han redan varit död i två månader

då han hållits nedfryst.

Det är vår och nästan två år har passerat sedan händelserna i Offer utan ansikte. På Helsingborgs kriminalavdelning har det varit ovanligt lugnt. Fabian Risk har kunnat ägna det mesta av sin energi åt att lappa ihop sin familj. Men även om varken han eller någon av hans kolleger skulle säga det högt börjar de bli uttråkade, och när det märkliga fallet med den nedfrusna miljonären landar på deras bord känner de alla samma sak: Äntligen händer det något.

Rakt över sundet har Dunja Hougaard tvingats ta på sig uniformen igen i sitt nya jobb som ordningspolis i Helsingör. Men när en hemlös utsätts för en så pass brutal misshandel att han avlider kan hon inte hålla sig från att dra igång en egen utredning där spåren snart leder till Helsingborg.

Fabian och hans team kämpar mot klockan i en utredning där ingenting visar sig vara som det ser ut. Snart vågar han inte längre lita på sitt eget omdöme, och finner de inte lösningen kommer snart nästa offer att hamna i frysen.

Arton grader minus är en gastkramande och suggestiv kriminalroman om jakten på en iskall mördare. Det är den tredje fristående delen i serien om Fabian Risk efter de internationella succéerna Offer utan ansikte och Den nionde graven.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Arton grader minus
 2. +
 3. Den nionde graven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nionde graven av Stefan Ahnhem (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Arton grader minus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow!
  Bokhyllaniskuggan, 29 juni 2020

  ❥ Recension

  Satan i gatan vilken bra bok! Lätt den bästa av de tre i serien jag läst. Tempomässigt är det plattan i mattan som gäller. Spänning från början till slut. Jag gillar att följa de olika karaktärernas sidohistorier som sen går in i varandra och pusslas ihop. Dunja är min klara favorit, hon är klockren. Relationerna är där, språket och miljön är där, dialogerna och humorn är där. Det är en hiskeligt spännande och brutal historia, en riktig bladvändare som knyts ihop m... Läs hela recensionen

 2. spänning ända till sista sidan
  Lena Ljungdahl, 14 maj 2019

  En otroligt tät och spännande bok som inte går att lägga ifrån sig. det som gör den bra är att det pågår flera olika scener som först i sista sidorna knyts ihop. Såld som läsare och väntar med spänning på fler böcker av Ahnhem.

 3. Varning för sträckläsning.
  Monica, 4 augusti 2017

  Inte så förutsägbar som många andra deckare. Mycket spännande. Perfekt som semesterläsning. Ser fram emot en fjärde bok. Hoppas den inte dröjer alltför länge.

 4. Riktigt bra deckare
  Camilla, 24 juli 2017

  Håller samma standard som de andra två böckerna. Spännande och intressant att följa huvudpersonernas privatliv och bra att det inte tar över. Ser fram emot han nästa!

 5. Skicklig & annorlunda
  Jenny Gustavsson, 26 juni 2017

  Jättebra bok, lätt att fastna i & har en annorlunda twist mot övriga deckar-Sverige. Hoppas på många fler spänningsrika böcker från Ahnhem framöver!

 6. Bästa boken på länge
  Lusen (Helsingborg), 19 juni 2017

  Det är en tredje boken av Ahnhem och jag var såld redan efter den första, så bra böcker, även denna är bra, spännande och nervkittlande in i det sista

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem