På sex meters djup (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 6)
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-07-04
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc
ISBN
9789175036717

På sex meters djup

(98 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2017-07-04
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sjätte delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff - medelålders änka och åklagarsekreterare - är tillbaka.

Stockholm är täckt av is och en bister kyla blåser över innerstaden som rustar inför jul. När en storslagen opera har världspremiär samlas hela den svenska kultureliten. Ett mycket välkänt konstnärspar hyllas för såväl librettot som sin regi och scenografi, men när paret lämnar premiären för att ta sig till sitt omtalade lantställe i skärgården går något fel. De försvinner spårlöst. Deras båda döttrar anmäler föräldrarna som försvunna och media dränks omedelbart av spekulationer och teorier om vad som hänt det hyllade paret. Åklagarsekreterare Marianne Jidhoff som besökte operapremiären tillsammans med sina kollegor dras omedelbart in i den glödheta utredningen.

Några veckor senare mördas oförklarligt en kvinna på ett äldreboende. Ett meddelande på brottsplatsen leder Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid in i en utredning med makt och politik i centrum. Och plötsligt verkar mordfallet ha kopplingar till konstnärsparets mystiska försvinnande. Marianne och hennes kollegor får många trådar att dra i mitt i ett kallt och mörkt Stockholm.

Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger där kultureliten konspirerar och makthavare utövar ett avancerat socialt spel. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka hemligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På sex meters djup
  2. +
  3. De sju som såg

De som köpt den här boken har ofta också köpt De sju som såg av Denise Rudberg (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På sex meters djup. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lika bra om inte bättre än föregångare
    Helene , 12 augusti 2017

    Precis som föregående böcker är denna svår att lägga ifrån sig när man börjat, spännande och lättflytande rakt igenom, rekommenderas!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg