Stanna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2017-05-09
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Edström, Sara (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
190 g
SAB
uHc
ISBN
9789175036878

Stanna

(6 röster)
Pocket,  Svenska, 2017-05-09
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Esters Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen. Livet känns som en symaskinsnål som hoppar fram och tillbaka när tråden ska fästas; Ester kommer inte vidare. Men en dag träffar hon Eli med den mörka rösten och händerna som är fläckade av målarfärg. Det blir början på det vackraste men svåraste året i Esters liv. I bloggaren Flora Wiströms sinnliga romandebut är kärleken allomfattande, på gott och ont.

Det är vinter i Stockholm när Ester ser honom för första gången. Han väljer en bok om Frida Kahlo och betalar utan att se Ester i ögonen. Utanför antikvariatet ligger snödrivorna som strandade valar och det är beckmörkt redan klockan tre. Ester vågar inte fråga om hans nummer, trots att bästa kompisen Hanins röst ekar i huvudet: go for it.

Det är tur att Ester har Hanin som tränger sig före i kön till klubbarna, klottrar "onanera mera" på husväggarna och trycker på skicka när Ester tvekar.

Stanna handlar om att hålla andra uppe när man själv är nära att gå sönder, om den stora livsavgörande kärleken och om att stå still när alla andra rör på sig. Stanna är också en hyllning till systerskapet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stanna
 2. +
 3. Hålla andan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hålla andan av Flora Wiström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Flora Wiström

 • Här ruvar havet

  Flora Wiström

  "Här ruvar havet är en underbar roman: poetisk, känsloladdad och spännande som en thriller. Läs!" - Amanda Svensson " Med Här ruvar havet hoppas jag att fler vågar släppa fram den opålitliga berättaren ur romankonstens verktygslåda,...

 • Hålla andan

  Flora Wiström

  I "Hålla andan" utforskar Flora Wiström ämnen som kroppslighet och sexuellt maktutövande, prestationskrav och förbundet mellan syskon. I romanen möter vi en syskonskara om tre: Mina, Daria och Sam. Det är Minas första sommar efter studen...