Huset vid vägens slut (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2017-06-13
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 109 x 10 mm
Vikt
98 g
SAB
uHc
ISBN
9789175036885
Huset vid vägens slut (pocket)

Huset vid vägens slut

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-06-13
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När skräckhistorien blir verklighet... Som vanligt har de ägnat en hel del nätter åt att smygröka och lyssna på Pierres rysarhistorier i Örnnästet, deras hemliga ställe, och sen legat mer eller mindre sömnlösa. En av hans historier handlar om huset vid vägens slut. Huset har stått öde så länge någon kan minnas. Ryktena om vad som egentligen hände där är många och rätt ruggiga. Ändå är det dit killarna sticker när sommarsolen gassar och de är lite lagom uttråkade. Men det som börjar som några grabbars upptåg tar snart en mardrömslik vändning. Plötsligt verkar sommarlovets oskuldsfulla solglitter långt borta... De har svurit att aldrig berätta om vad som hände i huset, men hur långt sträcker sig vänskapen? Det här är spännande läsning för 10-13-åringar. Av Magnus Nordin har tidigare utgivits "Gudarnas ring", "Det fjärde offret" "Skuggvarelser" och "Prinsessan och mördaren".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Huset vid vägens slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Dålig
    A, 28 oktober 2022

    Man förstår inte vad som händer, boken handlar inte om något hus vid vägens slut. Boken handlar bara om deras kompisbråk. Ibland svänger boken bland de olika killarnas perspektiv. Man vet inte vad som händer. Jag rekommenderar inte denna bok.

  2. Bra bok
    Erik Johanson, 1 oktober 2021

    Väldigt bra och spännande bok. Jag tycker fler borde läsa den eftersom att den är väldigt spännande. Väldigt bra pris.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Magnus Nordin