Buzz (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
HP Pettersson (del 2)
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2018-02-06
Förlag
Månpocket
Dimensioner
178 x 108 x 25 mm
Vikt
228 g
SAB
Hc
ISBN
9789175037998
Buzz (pocket)

Buzz

(22 röster)
Pocket,  Svenska, 2018-02-06
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Buzz är fortsättningen på Anders de la Mottes succédebut Geim som belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris 2010. Det är en andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller med starka kopplingar till vår samtid.

Henrik "HP" Pettersson är på flykt. Det har gått fjorton månader sedan han via en mystisk mobiltelefon blev indragen i ett djävulskt verklighetsspel som nästan kostade honom livet. Men även om han nu har allt han kan önska sig - frihet, pengar och ett minimum av ansvar - är han inte nöjd. Han saknar kickarna från Spelet. Det bekväma livet tråkar ut honom och i takt med att han får allt svårare att sova börjar han också få problem med att skilja fantasi från verklighet. Ibland kommer han på sig själv med att nästan hoppas att Spelet ska hinna ifatt honom. När han träffar Anna Argos verkar saker och ting ljusna. Hon är precis hans typ - rik, världsvan och snygg. Men under hennes coola yta börjar han ana något oroande. Som om hon var rädd för någon - eller något. Och så var det ju det där med hennes telefon ...

För Rebecca Normén borde livet vara enklare nu när hennes förslutna inte längre plågar henne. Hon har befordrats till gruppchef för ett eget livvaktsteam och står i begrepp att bli sambo. Trots detta har hon svårt att finna sig tillrätta. Det nya livet känns på något sätt overkligt, som om det inte var hennes. Så får hon tips om ett webbforum där en anonym skribent, en polis som kallar sig Maybey, plötsligt börjar vända sig direkt till henne, nästan som om de kände varandra. Och det som Maybey skriver är minst sagt oroande.

Frågorna hopar sig för HP och Rebecca. Vad är egentligen på riktigt? Vem kan man lita på? Och går det att skydda sig mot ett hot som kanske inte ens existerar?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Buzz
  2. +
  3. Bubble

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bubble av Anders De La Motte (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders De La Motte