Evig natt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Släktet (del 3/3)
Antal sidor
410
Utgivningsdatum
2013-12-13
Upplaga
1
Förlag
Bra Böcker
Originaltitel
Eternal night
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
216 g
SAB
Hce
ISBN
9789175130477
Evig natt (pocket)

Evig natt

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2013-12-13
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det har gått två år sedan vampyrerna tog över i Släktet och hela världen är nu på gränsen till förintelse. Atomvintern ligger som en filt över jordens yta och ständigt mörker råder. Solens strålar filtreras genom den förgiftade atmosfären endast under två timmar varje dag en perfekt miljö för vampyrer att fortplanta sig i.

De flesta människor har massutrotats av Mästaren, en uråldrig vampyr utrustad med fruktansvärda krafter. De människor som finns kvar är totalt undergivna och internerade i läger. Människorna är uppdelade i två grupper: de som föder upp fler människor och de som fungerar som föda åt Mästarens vampyrarmé. Människornas öde ligger i händerna på en brokig skara frihetskämpar Doktor Eph Goodweather, före detta chef för Smittskyddsinstitutet, Doktor Nora Martinez, kollega med Eph och skicklig på att döda vampyrer, Vasiliy Fet, den färgstarke ryske råttutrotaren och Mr. Quinlan, Mästarens avkomma som är ute efter hämnd. Deras jobb är att hitta Ephs son, Zack, och rädda världen från undergång.

Mitt i allt detta visar det sig att det troligen finns en förrädare ibland dem. Endast en man kan få Mästaren på fall, men är han rätt person att bära världens öde på sina axlar? Och vem av dem ska göra den ultimata uppoffringen och samtidigt rädda de andra?

"Djävulskt bra läsning, full av skräck."
- Stephen King
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Evig natt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok men sämre än föregångarna.
    Sara Johansson, 29 maj 2015

    Något av en besvikelse men inte för att boken på något sätt är dålig, men eftersom de tidigare böckerna i serien har varit så bra.

  2. Spännande om jordens undergång
    Cecilia Eriksson, 14 mars 2014

    Mycket spännande och beroendeframkallande trilogi om hur vampyrer hotar människans existens. Har man lite överseende med det lite "amerikanska" tugget som blir ibland kommer man uppskatta dessa böcker. Kommer som tv serie i juni!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna