Socker-Conny (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2019-01-24
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Joakim Pirinen
Dimensioner
300 x 223 x 14 mm
Vikt
737 g
SAB
Hci
ISBN
9789175153155
Socker-Conny (inbunden)

Socker-Conny

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2019-01-24
175
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Socker-Conny snattar modellera på "Lek och Lars", men ertappas och får några hundra i böter. För att få pengar till detta skaffar Conny totalt nio jobb inom loppet av två dagar, missköter alla och är i slutändan skyldig flera hundra tusen för skadegörelse. Conny konfronteras med sin far, den stenrike herr Zacharias, som står i begrepp att stryka honom ur sitt testamente. Dessbättre skrattar fadern ihjäl sig precis innan ändringen hinner genomföras, och arvet täcker precis Connys skulder.

 

Socker-Conny är en barnslig, våldsam, brutal och stundtals tragisk figur. Inget svenskt seriealbum har nått ut så brett. En riktig klassiker som format generationer av serietecknare.

 

I år är det 35 år sedan Joakim Pirinen började teckna Socker-Conny. Detta firar vi med återutgivning av hela albumet i faksimil. Pirinens dåvarande förläggare Rolf Classon bidrar med ett efterord, där han beskriver arbetet med ett av de viktigaste albumen i svensk seriehistoria.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Socker-Conny
  2. +
  3. Mamma Mu och Kråkan på utflykt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma Mu och Kråkan på utflykt av Jujja Wieslander, Sven Nordqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 250 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Pirinen