Dubbelspel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (432.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sean King Michelle Maxwell (del 4)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2012-08-31
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175230429

Dubbelspel Ljudbok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-08-31

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Allt började med vad som såg ut att vara ett helt vanligt barnkalas. Familj och vänner samlades för att fira födelsedagsbarnet med ballonger, tårta, presenter och lekar. Men det här kalaset var långt ifrån vanligt. Det firades nämligen på Camp David, presidentens tillflyktsort. Och det slutade med en djärv kidnappning vilket omedelbart förvandlade situationen till ett hot mot nationens säkerhet.

Sean King och Michelle Maxwell vill inte bli inblandade. De har båda lämnat Secret Service och blivit privatdetektiver. Dessutom vill inte FBI att någon lägger sig i. Men för ett par år sedan räddade Sean King presidenthustruns man, då senator, från en politisk katastrof. Nu är han den ende hon litar på och Sean och Michelle pressas in i den desperata jakten på ett bortfört barn. Medan Michelle kämpar mot sina egna demoner stöter hon och Sean på motstånd från alla håll. Under jakten på kidnapparna blir gränsen mellan vän och fiende allt svårare att urskilja och försvara.

"Den politiska thrillerns mästare." - New York Daily News
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dubbelspel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Simpel
    Anders Magrioteli , 25 maj 2023

    Att författaren måste beskriva allt som om han talade till barn, är bortom störande. Samt att nästan alla karaktärer beskrivs i längd, vikt och utseende. Väldigt fixerat. Detta var den sämsta boken av honom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Baldacci