Barkhes döttrar (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Barkhe (del 1)
Antal sidor
1
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2013-05-06
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
130 x 140 x 5 mm
Vikt
56 g
SAB
Hc
ISBN
9789175231044
Barkhes döttrar (mp3-skiva)

Barkhes döttrar

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2013-05-06
216
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Skåne, 1600-talets mitt. Helsingborgs mäktiga slottslän, det största i Danmarks rike, har haft fred under drygt elva år. Välstånd har etablerats och lojaliteten med kungen är stor. Men, blodigt förrädiska våldstider väntar. Det brutala mordet på kungens vän visar att Sverige inte ger upp tanken att erövra det strategiskt viktiga länet. I fjärran hörs åter krigstrummor.

Länsman på Helsingborgs slott, Frans Barkhe, styr både län och familj med järnhand. Men fem döttrar är en besvikelse. Hustrun ska föda igen, och danske kungen kräver att det blir en son. Barkhe riskerar annars både avsättning och livet!

Barkhes döttrar är en historisk spänningsroman. Vi får följa länsman och hans familj, hans kärleksaffärer och kungliga lieringar och fiender. Svek, krig och romantik vävs samman till en kraftfull episk historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barkhes döttrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Barkhes döttrar
    MLH, 10 juli 2015

    Intressant när historia vävs in i en följetong. Historia från förr blir därför betydligt lättare att tillgodogöra sig. Man längtar efter att höra fortsättningen om familjen Barkhe. En bra uppläsare ger boken ännu ett plus.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Mårtensson