De oskyldiga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Will Robie (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-08-22
Förlag
HörOpp!
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789175231822

De oskyldiga Ljudbok

(59 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-08-22

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den före detta elitsoldaten Will Robie är en topphemlig, statsanställd lönnmördare som USA:s regering använder i situationer där varken polis, FBI eller militär räcker till. Robie utför sina order utan frågor och han misslyckas aldrig.

Men så går ett uppdrag fel. Robie är utskickad mot ett mål mitt i Washington D.C., men känner instinktivt att något inte stämmer. För första gången gör Robie det otänkbara: han vägrar att döda.

Robie blir nu själv jagad av sin egen organisation och tvingas fly för sitt liv. Hans vägar korsas av den fjortonåriga Julie, en gatusmart tjej på flykt undan en okänd mördare som samma kväll skjutit ihjäl hennes föräldrar. Robie bestämmer sig för att hjälpa Julie och inser snart att de båda har hamnat i centrum av en enorm konspiration som hotar rikets säkerhet.

David Baldaccis första thriller om den ensamme yrkesmördaren Will Robie är en frenetisk jakt genom Washington D.C. där Robie tvingas kämpa mot de mäktiga organisationer som ska skydda landet. Försvarsdepartementet, armén, FBI, CIA överallt hittar han dubbelspel och infiltration. Spänningsmästaren Baldacci är i toppform och håller läsaren fängslad med ett rasande tempo och en intrig fylld av oväntade vändningar.

De oskyldiga gick rakt in som nr 1 pa New York Times topplista for skonlitteratur och lag pa listan i 15 veckor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av De oskyldiga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra och spännande
  Magnus Nilsson (Stockholm), 9 mars 2024

  Läst alla Lee Child böckerna och denna var bättre än någon i den serien. Inget var förutsägbart förutom en sak, men den kan man leva med. Rekommenderas skarpt

 2. Strålande
  -, 24 augusti 2022

  Du kommer inte kunna släppa lyssnande. Mycket spännande bok, rekommenderar starkt.

 3. En bok långt över det vanliga!
  Kai Schirmer (Berga), 12 april 2019

  Att läsa denna bok är ett stort nöje. Idag är det tyvärr ganska sällan att en författare skriver så väl. Det är inte bara själva handlingen, det är även språket, som skiljer sig anmärkningsvärd från mainstream. Boken rekommenderas och får högsta betyg!

 4. Egentligen bra.
  -, 4 april 2019

  Boken är bra. Helt okej i sin genre men uppläsaren, Reine är inte en av de mest inspirerande att lyssna på.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av David Baldacci