Guldburen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
11
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2013-09-04
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
131 x 131 x 22 mm
Vikt
247 g
SAB
Hc
ISBN
9789175231839
Guldburen (cd-bok)

Guldburen

(5 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2013-09-04
269
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med denna roman förverkligar hälsodrottningen en dröm; att skriva skönlitterärt om aktuella mänskliga utmaningar och öden och samtidigt ge nycklar som hjälper att låsa upp blockeringar. Hon vill underhålla läsare med spännande läsning som når på djupet, för det är endast detta som öppnar för ökad medvetenhet och personlig utveckling. Under en semestervecka i den trendiga sommarstaden Båstad träffar journalisten Cora den etablerade finansmannen Richard. Det slår genast gnistor om paret och de inleder ett passionerat och lekfullt förhållande. Relationen bygger på en överenskommelse som tar dem ut på erotiska äventyr där Cora utforskar sina gränser. Allt börjar lovande men med tiden dras hon in i en allt större destruktivitet. Richards personlighet och starka dragningskraft gör det svårare för henne att skilja hans behov från hennes. Hon överskrider sina gränser och tappar till slut bort sig själv. Det är ett svindlande men riskabelt kärleksäventyr som tar huvudpersonen ut på yttersta grenen och slutligen tvingar henne att göra sitt livs viktigaste val. Bakom den vackra ytan och det som hon trodde var den sanna kärleken finns ett bråddjupt mörker som döljer starka krafter inom dem båda. Guldburen är en samtidsroman om brännande ämnen som sexberoende (addiction), narcissism och medberoende. Boken tar med läsaren till en rad spännande platser och upplevelser när den rör sig mellan Båstad, Stockholm, Berlin, Paris, Köpenhamn och St Barths i Västindien. En del i Guldburen är givetvis hämtat ut egen erfarenhet och livets prövningar. Som Sanna säger: Att säga ja till livet är att våga ge sig in i det okända, och oavsett vad som händer använda det för att växa som människa. Även om det gör ont ibland. Se det som en lektion i ökad kärlek! Sanna Ehdin Anandala, PhD och immunolog, är en etablerad författare och föreläsare i Sverige sedan tidigt 2000-tal. Hennes tolv hälsoböcker har sålt i en miljon exemplar i tio länder, och mest kända är Den självläkande människan, Sannas Matbok och Sluta kämpa börja leva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guldburen
  2. +
  3. Studie i mänskligt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Studie i mänskligt beteende av Lena Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Guldburen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiska Julia Dufvenius läser boken. Boken är...
    Josefine Collén, 13 november 2013

    Fantastiska Julia Dufvenius läser boken. Boken är lätthörd. En intressant kärleksskildring där sexmissbruk och medberoende vävs in i boken handling.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sanna Ehdin Anandala