Brottskod 09 (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 8)
Inläsare
Coach Bengtsson
Utgivningsdatum
2014-03-19
Upplaga
1
Förlag
HörOpp!
Dimensioner
123 x 134 x 5 mm
Vikt
41 g
SAB
Hc
ISBN
9789175232157
Brottskod 09 (mp3-skiva)

Brottskod 09

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2014-03-19
214
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En ung människa hittas död i slänten ner mot havet i normalt idylliska Ålabodarna vid Öresundskusten och detta just där Norgebåten passerar med sina turister var afton så punktligt att man nästan kan ställa klockan efter den.

En upprorisk trettonåring som mamman förbjudit visa magen men som gör det ändå, plockas upp av en främling i bil och försvinner.

En arkeolog från Lund söker upp polisen och berättar om en ung kvinna, Lenore, som han träffat vid utgrävningar i Pompeji och där inlett ett intensivt förhållande med.

Men när han så blivit tvungen återvända till Sverige för att skriva klart sin avhandling fick han inte ens ta riktigt avsked av henne. Hon återkom inte som avtalat i tid från en kort resa till biblioteken i Rom och planet kunde inte vänta. Hon hörde heller inte av sig sedan. Hade hon helt enkelt bara tröttnat på honom?

Desperat försöker han glömma henne, men lyckas dåligt. En natt när han precis somnat på en blandning av whisky och sömtabletter väcks han av ett telefonsamtal. Är det inte hennes röst? Och dessutom hörs en mycket brutalt hotfull mansröst i bakgrunden. Något står inte rätt till. Upprörd kontaktar han polisen.

Brottskod 09 är en riktig nagelbitare? Den är angelägen, samhällskritisk, psykologiskt skarp och vansinnigt spännande. Emma Tornborg, Sydsvenska Dagbladet

Bravo Bodil Mårtensson, det här är en av det senaste årtiondets bästa svenska deckare! Jean Bolinder, DAST
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brottskod 09. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. hör eller läs den
    fredrika lindberg, 19 september 2016

    BOKEN VAR MYCKET BRA ,I VISSA AVSNITT FOR JAG GANSKA ILLA ,DÅ MED TANKE PÅ ATT DEN KIDNAPPADE FLICKAN BARA VAR 13 ÅR TUR VAR ATT LENORE FATTADE VAD SOM SKULLE SKE .
    DET SOM VERKLIGEN ÄR OTÄCKT MED DENNA BOK ,ÄR ATT DET HÄNDER JU DAGLIGEN MED STACKARS FLICKOR OCH ÄVEN POJKAR MED SÅ DEN STORA FRÅGAN BLIR HUR SKALL VÄRLDEN KUNNA LÖSA DET ALLTMER VÄXANDE TRAFFINKING PROBLEMET.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Mårtensson