Handlaren från Omsk (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Moskva noir (del 2)
Antal sidor
1
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2014-09-25
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
121 x 140 x 3 mm
Vikt
39 g
SAB
Hc
ISBN
9789175233512

Handlaren från Omsk

(1 röst)
Mp3-skiva,  Svenska, 2014-09-25
223
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kvav sommarnatt hittas den svenske ambassadörens son, Oscar Rieder, död inne på den svenska ambassaden i Moskva. Bredvid honom ligger en svårt skadad prostituerad, som mot alla odds överlever. Överåklagare Sergej Skurov kallas in för att utreda fallet med hjälp av den ambitiöse unge polisinspektören Anton Levin.

Skurov tipsar sin vän Tom Blixen om att det ryska bolaget Maratech letar efter en svensktalande efterträdare till den avlidne Rieder. Tom får tjänsten, men inser snart att Maratech är inblandat i illegal vapenhandel. Steg för steg nystar Tom och Skurov upp härvan, som visar sig ha förgreningar på högsta politiska nivå i Sverige. Till slut hänger Toms liv på att han kan hitta bevis som avslöjar Maratech och dess svenska samarbetspartners.

Handlaren från Omsk är den andra, fristående romanen i thriller serien Moskva Noir. Boken väcker frågor om vem som bär ansvaret för att svenska vapen hamnar i diktatorers och terroristers händer. Den första delen i serien, Dirigenten från Sankt Petersburg vann Stora ljudbokspriset för bästa deckare 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna