Djävulsdansen : bli fri från medberoende (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-07-03
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
124 x 139 x 2 mm
Vikt
37 g
SAB
Dokb,Ohi
ISBN
9789175234243

Djävulsdansen : bli fri från medberoende

Mp3-skiva,  Svenska, 2015-07-03
206
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Boken Djävulsdansen är en bok för alla anhöriga till någon som har ett beroende. Beroendesjukdomarna är oerhört utbredda i vårt land och har visat sig vara ett dolt, enormt och stigmatiserande folkhälsoproblem.

Serien Djävulsdansen gick i SVT1 under hösten 2014. Plötsligt var ordet medberoende på allas läppar. Hur kunde det komma sig att det varit så tyst om ett ämne som berörde så många?

Boken bjuder på hands-on, personligt engagemang, humor, hopp, lättförståelig vägledning och enkla verktyg för att ta sig ut ur medberoendet. Med en varm ton och utifrån egna erfarenheter ger författarna goda råd och verktyg för att läsaren ska kunna påbörja den långa vägen från medberoende.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • På spaning med Ann

    Ann Söderlund

    Under flera år har man kunnat fnissa åt Ann Söderlunds ohämmade krönikor i Amelia . Nu finns de bästa texterna - som kretsar kring barnen, mannen, sex (och bristen på sex när alla barnen jämt ligger på tvären i dubbelsängen och man alltid är dödst...

  • Söndagsmiddag - Riddarna runt det operfekta bordet

    Ann Söderlund, Sanna Lundell

    Med sin nya bok reclaimar Ann och Sanna söndagsmiddagen och ger den statusen den en gång hade! Riddarna runt det operfekta bordet kokar soppa på spikar, steker halvfabrikat, serverar kalaspuffar och hämtar thai mellan jobb, fotbollsträningar, bebi...