Djävulsdansen - bli fri från medberoende (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2015-06-08
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175234250

Djävulsdansen - bli fri från medberoende Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-06-08

Styckköp

186

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken Djävulsdansen är en bok för alla anhöriga till någon som har ett beroende. Beroendesjukdomarna är oerhört utbredda i vårt land och har visat sig vara ett dolt, enormt och stigmatiserande folkhälsoproblem.

Serien Djävulsdansen gick i SVT1 under hösten 2014. Plötsligt var ordet medberoende på allas läppar. Hur kunde det komma sig att det varit så tyst om ett ämne som berörde så många?

Boken bjuder på hands-on, personligt engagemang, humor, hopp, lättförståelig vägledning och enkla verktyg för att ta sig ut ur medberoendet. Med en varm ton och utifrån egna erfarenheter ger författarna goda råd och verktyg för att läsaren ska kunna påbörja den långa vägen från medberoende.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Djävulsdansen - bli fri från medberoende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En ögonöppnare
  -, 8 augusti 2022

  En stor tröst och hjälp för den som är medberoende med handfasta tips om att göra sig friare och mindre oroad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • På spaning med Ann

  Ann Söderlund

  Under flera år har man kunnat fnissa åt Ann Söderlunds ohämmade krönikor i Amelia . Nu finns de bästa texterna - som kretsar kring barnen, mannen, sex (och bristen på sex när alla barnen jämt ligger på tvären i dubbelsängen och man alltid är dödst...

 • Söndagsmiddag - Riddarna runt det operfekta bordet

  Ann Söderlund, Sanna Lundell

  Med sin nya bok reclaimar Ann och Sanna söndagsmiddagen och ger den statusen den en gång hade! Riddarna runt det operfekta bordet kokar soppa på spikar, steker halvfabrikat, serverar kalaspuffar och hämtar thai mellan jobb, fotbollsträningar, bebi...