World tour of Skåne (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (22.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Glans
Utgivningsdatum
2015-10-23
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175234663
World tour of Skåne (ljudbok)

World tour of Skåne Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2015-10-23

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
World tour of Skåne är en standup-show som skämtar friskt om bl. a. hur det är att bo hemma hos mamma och pappa som vuxen. Hur det var att vara skolpolis i småskolan, hur det är att ha blivit pappa och hur det kan gå när man drar en lögn när man har dubbelbokat sig på ett gig.

Johan Glans är komikern med den sparsmakade mimiken som vi sett i shower som Parlamentet, Kvarteret Skatan m.fl. Han har dessutom vunnit priser som Årets komiker, Årets skåning och är sedan 2012 hedersmedborgare i Eslöv.

Den här showen spelades in 2008 under Johans turné.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av World tour of Skåne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skrattvarning
  -, 22 juni 2021

  Johan är en glädjespridare av rang

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johan Glans

 • World tour of Skandinavien

  Johan Glans

  World tour of Skandinavien är en klassisk standup-show som behandlar livets mer intressanta frågor, såsom: Vad händer när man nyser i en fullsatt hiss? Hur högljudd får man vara i kyrkan? Får man slå ett barn om det jagar en med en toaborste? Efte...

 • World Tour of the World

  Johan Glans

  Efter "World Tour of Skåne" och "World Tour of Skandinavien" är det dags för Johan Glans största turné hittills: "World Tour of the World"! Den här gången besökte Johan varje världsdel (utom Antarktis) och gjorde standup i städer som Tokyo, Amster...