World tour of Skandinavien (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Glans
Utgivningsdatum
2015-10-23
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175234670
World tour of Skandinavien (ljudbok)

World tour of Skandinavien Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-10-23

Styckköp

132

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
World tour of Skandinavien är en klassisk standup-show som behandlar livets mer intressanta frågor, såsom: Vad händer när man nyser i en fullsatt hiss? Hur högljudd får man vara i kyrkan? Får man slå ett barn om det jagar en med en toaborste?

Efter ett par framgångsrika år som skådespelare i olika film-, TV- och teaterproduktioner återvände Johan Glans till platsen där han trivs som allra bäst - standupcomedyscenen.

Som namnet antyder gick World tour of Skandinavien utanför Sveriges gränser. Turnén inleddes i Norge och fortsatte sedan till Finland, Danmark och Island innan den anlände till Sverige. Den här inspelningen är gjord 2013 i Lund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av World tour of Skandinavien . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skitrolig
  -, 9 april 2021

  Lyssna inte när du kör Eller dricker nåt varmt *hahaha*

 2. Mycket underhållande
  -, 18 augusti 2020

  Fantastiska Johan Glans. Så pricksäker o med en underbar självdistans.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Glans

 • World tour of Skåne

  Johan Glans

  World tour of Skåne är en standup-show som skämtar friskt om bl. a. hur det är att bo hemma hos mamma och pappa som vuxen. Hur det var att vara skolpolis i småskolan, hur det är att ha blivit pappa och hur det kan gå när man drar en lögn när man h...

 • World Tour of the World

  Johan Glans

  Efter "World Tour of Skåne" och "World Tour of Skandinavien" är det dags för Johan Glans största turné hittills: "World Tour of the World"! Den här gången besökte Johan varje världsdel (utom Antarktis) och gjorde standup i städer som Tokyo, Amster...