Löparens hjärta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (163.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2015-10-08
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789175235325
Löparens hjärta (ljudbok)

Löparens hjärta Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-10-08

Styckköp

173

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Markus Torgeby är den stora löpartalangen som 20 år gammal bosatte sig i en kåta i den jämtländska skogen. Där levde han under fyra år som en eremit. Så vad var det som fick honom att lämna allt? Och vad lärde han sig av att leva ensam i skogen?
I Löparens hjärta berättar Markus Torgeby gripande om uppväxten där han plågades av väckelsepredikanterna på Öckerö och alldeles för tidigt fick ta ett vuxenansvar för sin sjuka mamma. Att springa ensam över klipporna blev hans mentala frizon och räddning. När Markus sedan upptäcktes av en tränare som ville lyfta honom till Europaeliten såg han det som sin stora chans men snart blev även idrotten ångestladdad och krävande. På ett träningsläger kollapsade hans fotvalv. Så hade han inte heller löpningen. Löparens hjärta handlar om att våga gå sin egen väg och den kraft som finns att hämta i ensamheten och naturen. Markus Torgeby vänder sig till alla som har funderat på att kliva av ekorrhjulet, och ställer sig frågande till mycket av det som vi andra tar för självklart inklusive den löpartrend som svept över Sverige de senaste åren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Löparens hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant
    - (Borås), 7 juni 2022

    Kul läsning med en härlig huvudperson bra dokumentärer på SVT.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Markus Torgeby