Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2016-04-13
Upplaga
1
Förlag
Word Audio Publishing
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
120 x 140 x 5 mm
Vikt
39 g
SAB
Doef
ISBN
9789175235608
Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå (mp3-skiva)

Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Mp3-skiva Svenska, 2016-04-13
227
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger hur tydlig du än är. Visst är det ett mysterium?
Välkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse - och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha läst den här boken kommer du att förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig. Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning, hälsar Thomas Erikson.

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikations stilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: vad gör jag åt det? Efter att ha läst boken kommer ingenting att se ut som förr. Thomas Erikson är beteendevetare, coach, föreläsare, ledarskapstränare och författare. Han driver en konsultverksamhet med fokus på att förändra beteenden inom olika typer av organisationer, och coachar ett antal chefer varje år inom det svenska näringslivet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå
 2. +
 3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 302 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lyssna på en bok mysigt.
  Lars Olof Gustafsson, 29 december 2017

  Trevligt att lyssna känna igen en del av bokens innehåll. Om man lyssnar om ett avsnitt eller flera får E-boken fler upplevelser.

 2. Inte alls dum
  IngMog, 10 augusti 2016

  Ett bra verktyg! Förstår både mina egna och andras idiotier bättre.
  Jag gav den til en "svår" person. Det hjälpte vår kommunikation.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Thomas Erikson