Dödläge (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (350.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sookie Stackhouse True blood (del 12)
Inläsare
Monika Wilkens
Utgivningsdatum
2016-06-29
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Hanna Svensson
ISBN
9789175236025

Dödläge Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-06-29

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En ung kvinna har dött på en vampyrfest - och det ser ut som om Sookies älskare Eric är den skyldige. Eric bedyrar sin oskuld, men polisen tror honom inte. Till och med Sookie tvivlar på hans ord efter att ha kommit på honom njutande av offrets blod strax före hennes död. Men att något skumt pågår är uppenbart. Varför blev Sookie ombedd att komma till kalaset lite tidigare - för att ta Eric på bar gärning? Och varför hade offret spetsat sitt eget blod innan hon sökte upp Eric? Var det bara för att hon ville framstå som oemotståndlig eller var skälet mer avancerat än så?

Sookie måste ta reda på sanningen, men tillfället kunde inte vara sämre valt eftersom hennes fesläktingar har stora bekymmer. Och det finns en lösning på problemen: den magiska cluviel doren som Sookies farmor lät henne ärva och som kan uppfylla hennes högsta önskan. Om hon bara visste vad hon ska välja ...

Det här är den tolfte boken om Sookie Stackhouse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödläge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare.
    Sillen, 23 september 2023

    Fantastisk o spännande o annorlunda.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Charlaine Harris