Sillbaronen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (255.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Smögen-serien (del 3)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2017-07-06
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237657
Sillbaronen (ljudbok)

Sillbaronen Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-07-06

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Smögens store sillbaron James Blakes sonson hittas död i den nyligen renoverade lotsutkiken. Självmordet förbryllar Nathalie Colette som tillsammans med Sandra Haraldsson är först på plats. Bara en vecka tidigare har den döde, Charles Blake, leende intervjuats i affärstidningarna om hur han skall förvalta den stora förmögenhet han ärvt efter sin far som just gått bort. Är det trots allt ett självmord och varför har han i så fall valt att avsluta sitt liv? Och vad pågår egentligen i det gamla köpmanshuset på Smögenbryggan där familjen Blake lever ett isolerat liv utan knappt någon kontakt med omvärlden.
Nathalie från Cold Case i Göteborg är sommarvikarie hos polisen i Kungshamn och hon får inte en lätt uppgift att samarbeta med Sandra Haraldsson som tagit kommando över det mesta på stationen. Dennis Wilhelmson funderar kring sitt liv och alltmer går det upp för honom hur mycket han längtar efter en egen familj.

Sillbaronen är tredje delen i serien "Morden på Smögen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sillbaronen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mat, mat, mat
    vivela, 20 januari 2019

    Persongalleriet består av en mängd märkliga människor, varav många tycks upptäcka att de är släkt. De flesta verkar vara omogna och ha ett rysligt humör. Historien är spretig och beskriver ömsom i detalj för att sedan hoppa över väsentliga bitar. Är du ute efter en deckare, är det här inte för dig. Boken består av ( känns det som) lika delar hafsigt polisarbete, ingående beskrivningar av Beach Boys, men framförallt mat.... De tycks alltid vara hungriga, eller äta.. eller för den delen banta.... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Ihrén