Tala är silver (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2017-04-10
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175237749

Tala är silver Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-04-10

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lennart ska snart pensionera sig från sitt arbete som försäkringsagent. Äntligen ska han få tid för barn och barnbarn. Men först ska han ge sig ut på en sista resa, till de norska fjordlandskapen, för att reda ut en affär som börjat stinka.

Helena älskar livet med Jonas och barnen i den trygga villaförorten. Men på senaste tiden har hon känt ett tryck över bröstet. Smart och framgångsrik i sitt yrke som försäkringsförmedlare vill hon alltid lite mer. Vara bättre, räcka till för fler. Eller är det något annat som skaver?

Patrik känner sig alltmer olustig hemma. Allt han en gång älskade hos Charlotte stör honom nu. Kväll efter kväll flyr han in i sitt mörka låtsasland, där han för en stund är kung även om det ger honom kalla fötter efteråt. Tur att han har lilla Tilda och jobbet på larmbolaget.

Annikas hem är hennes borg. Inredningen i lägenheten på Östermalm är lika elegant som hon själv. Men livet som ensamstående mamma med utfluget barn är tomt och jobbet som hög chef på gruvbolaget kan inte uppväga ensamheten. När hon träffar sin ungdomsflirt Roger blir hon förförd av hans livsaptit och hon tvekar inte.

En stöld på Arlanda av guldgranulat till ett mycket högt värde gör att de fyras vägar korsas. Fyra människor, fyra liv, olika men förenade i sin passion för sanningen och för ljusskygga affärer.

Therese Krook förlägger i sin debut handlingen till försäkringsbranschen, en ny kul miljö på den svenska deckarscenen. Försäkringsmäklaren Helena och säkerhetsexperten Patrik blir ombedda att titta på en olöst stöld på Arlanda. Det hela verkar vara ett insiderjobb och efterforskningarna leder från Stockholm till Norge där det hettar till på allvar. - Kristianstadbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »