Konsten att somna ditt barn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Kubicek Boye
Utgivningsdatum
2017-04-18
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238043
Konsten att somna ditt barn (ljudbok)

Konsten att somna ditt barn Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-04-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Har ditt barn svårt att komma till ro och somna?

Vill du hitta en metod som hjälper barnet att somna lättare?

Då kan sömnberättelsen "Ballongerna" och den här guiden hjälpa. Sömnberättelsen riktar sig till barn i åldern 4-9 år och är en avslappningsövning som du kan läsa för ditt barn varje kväll eller de kvällar barnet har svårt att komma till ro. Sömnberättelsen är en form av godnattsaga som baseras på KBT, Kognitiv Beteendeterapi och ACT-Acceptance and Comittment Therapy-tekniker som hjälper barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt för att lättare kunna somna.

"Bland det finaste du kan ge dina barn är förmågan att somna och en god sömn. Det är något de kan ha med sig resten av sitt liv som utgör en hälsobringande faktor och ett skydd mot psykisk och fysisk ohälsa. Med några enkla metoder kan du hjälpa ditt barn att somna lättare och bättre. Det är därför jag skapat den här guiden och Sömnberättelsen".

Författaren Helena Kubicek Boye är leg psykolog, KBT-terapeut och har arbetat med sömn och sömnproblem i över tio år. Hon har skrivit böckerna Konsten att sova och Från depp till Pepp med kost, motion och sömn, som även finns som ljudböcker.

"En stillhet som har varit svår att få med andra sömnmetoder"

Ellen, mamma till 6-åriga Lowe


"Läste boken i går. OMG!!! Vi körde den igår igen. Helt tyst när det var färdigläst och 5-10 minuter senare helt utslagna. Vilken grej! Vuxentid here we come!


Ullis, mamma till Kajsa, 3 år och Isa, 6 årVisa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye