De sammetslena (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Robert Jennvik (del 1)
Inläsare
Mattias Knave
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238395
De sammetslena (ljudbok)

De sammetslena Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-12

Styckköp

191

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nyfikenheten och lusten efter unga flickor hade vuxit till något mycket större, det hade blivit ett begär, ett begär som inte kunde tyglas. I början hade det räckt bra med att iaktta, känna dofter på håll och höra deras röster över en telefonlinje. Nu ville han mycket mer, han ville känna dem nära sig, kunna ta på dem, han ville kunna leva ut sina innersta lustar till fullo. Han hade upptäckt en värld som han bara kunde drömma om, en värld där han var i centrum och där han bestämde vilka som skulle få leva.

Kriminalkommissarie Robert Jennvik och hans team vid Uppsalapolisen står inför sin livs utmaning. De jagar en mördare som på ett minst sagt brutalt och hänsynslöst sätt våldtar, skändar och dödar unga flickor. Robert Jennvik famlar i mörkret, vem är denna mördare som inte lämnar ett enda spår efter sig och tycks använda delar av sina offer som troféer.

De sammetslena, som är Håkan Karlssons debutbok, är en kriminalroman skriven med energi, fart och en målsättning att det ska hända saker på varje sida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De sammetslena. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok bok
    -, 16 juli 2020

    Beskrivningarna blir ibland lite väl omständliga men handlingen bra upprepande, uppläsare ok

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Karlsson