Sinnesslö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sankta Gertrud (del 1)
Utgivningsdatum
2017-12-28
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175238654

Sinnesslö E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-12-28

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
År 1951 utsätts en ung kvinnlig patient för obeskrivlig ondska på S:ta Gertruds sjukhus i Västervik. Mårten är snart 40 år och jobbar som framgångsrik copy-writer på en reklambyrå i Stockholm. Han får ett telefonsamtal från Västervik. Hans farfar har avlidit på ett ålderdomshem. Mördad. Han beger sig till sin födelsestad för att reda ut vad som hänt. Mårten har inte haft någon kontakt med sin farfar eller staden på över trettio år. Men varför har hans farfar sparat ett gammalt nazistmärke? En mörk historia uppdagas. Skuggor från det förflutna sveper in. Från 1950-talets mentalvård till nutid. En grym hemlighet vaknar ur sitt mörker. Mårten upptäcker att flera händelser hänger ihop med hans egen livshistoria. Till slut kan han inte fly. Varken från sig själv eller från den som ska ta hans liv. Vem är beredd att mörda för att sanningen ska komma fram? En sanning som visar sig grymmare än någon kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sinnesslö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Besviken
    Ann Jönsson, 14 augusti 2019

    Jag blev besviken på en bok som det står att den är korrekturläst men som har så mycket fel. Mycket omtag av skildringar. När man har läst och fattat så börjar det om igen. Hade väntat bättre resultat av Nicklas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Wrångberg