Röd drake (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (36.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mannen utan ansikte
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2017-10-09
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175239125
Röd drake (ljudbok)

Röd drake Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-09

Styckköp

35

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"Aldrig hade någon sprungit så fort nerför trapporna i det höga huset, två steg i taget vinglar J.P. i en hastighet som med säkerhet kommer få katastrofala följder. Med ena handen på ledstången och den andra mot väggen springer han för livet, med koncentrerad blick och rusande puls. I alltför hög fart tar han trappa efter trappa.

Men J.P. bryr sig inte om han står eller faller, varje sekund är dyrbar när det redan gått för lång tid. När det som väntar honom på gården är långt mycket värre än vad alltför dålig balans i ett trapphus kan orsaka. Han spottar på det spräckliga golvet för att bli av med smaken av galla, för att bli av med synen han flyr från."

"Röd Drake" utspelar sig flera år innan "Hämnden", första delen i Mannen utan ansikte-serien. Det är en spännande kortstory som antingen kan läsas innan "Hämnden" eller mellan "Hämnden" och andra delen, "Nollpunkt Stockholm", eller till och med som en helt fristående berättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rolf Norrman

  • Till sista blodsdroppen

    Rolf Norrman

    Till Sista Blodsdroppen är upplösningen på historien om Marcus Lindh, den korrumperande affärsmannen som bruten och sjuk tar upp en sista strid om makten över familjekoncernen. Under hans tid i fängelse har Sverige förändrats och Marcus kamp förva...

  • Hämnden

    Rolf Norrman

    När Adam Vikman tackar ja till det attraktiva jobberbjudandet anar han inte vilken ödesdiger händelsekedja han och hans familj dras in i, händelser som leder till katastrof för familjen. Mäktiga spelare i svenskt näringsliv skyr inga medel för att...