Nådastöten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ingrid Bergman (del 5)
Utgivningsdatum
2018-02-16
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789175239873
Nådastöten (e-bok)

Nådastöten E-bok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-02-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En 86-årig man i lägenhetskomplexet Pennygången hittas död, inlåst i sin egen klädkammare. Det visar sig att han legat död i ett halvår efter att ha svultit ihjäl. Lägenheten är väl genomsökt, men bara några få värdesaker verkar ha stulits. Kriminalkommissarie Ingrid Bergman har precis återvänt jobbet efter en lång sjukskrivning. Därför blir det kriminalinspektör Karin Falk som får leda mordutredningen och Ingrid får i uppdrag att bistå henne. Samtidigt inleds Landsbygdsmässan i Göteborg under stort säkerhetspådrag sedan landsbygdsministern har utsatts för mordhot. Bönder demonstrerar mot att starka krafter inom matindustrin tillåts styra och pressar priserna på mjölk och andra jordbruksråvaror utan att politikerna ingriper med personliga tragedier som följd.
I samband med mässan hyr Ingrid ut sitt hus till NOA, Nationella Operativa Avdelningen, som sköter säkerheten. Det får ödesdigra konsekvenser och snart är hon indragen i en mordutredning där hon inte längre vet vem hon kan lita på. Alla verkar ha en egen agenda.

Nådastöten är den femte fristående delen i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman vid Göteborgspolisen. Det är en spänningsroman om mord, politiskt maktspel och hur den lilla människan kan hamna i kläm när man släpper marknadskrafterna fria.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nådastöten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Deckare av god kvalitet

    En deckare helt i min smak. Älskar också Göteborgs-miljöerna. Har läst alla Christina Larssons böcker.
    Bra handling och spänning från första sidan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson