Photoshop CC Grunder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-02-12
Upplaga
1
Förlag
Docendo
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
319 g
SAB
Pubdz Photoshop
ISBN
9789175310404

Photoshop CC Grunder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-02-12
540
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  493
Visa alla 1 format & utgåvor
Photoshop är ett avancerat bildredigeringsprogram där du kan bearbeta och förbättra dina digitala bilder på en mängd olika sätt. I den här boken kommer du att få lära dig använda de viktigaste funktionerna i programmet, till exempel att markera och frilägga objekt, beskära bilder, använda mönster och arbeta med lager. I boken beskriver vi också hur du använder olika målarverktyg samt skapar övertoningar, former, skriver texter och använder olika stilar.

I Photoshop finns flera olika retuscheringsverktyg som du kan använda för att ta bort röda ögon och oönskade element i en bild. Du får bland annat lära dig att använda lagningspenseln, klonstämpeln samt de innehållsmedvetna verktygen för lagning, fyllning och flyttning. Vi tittar även på hur du kan göra olika justeringar i bilderna för att korrigera exempelvis färger, intensitet, kontrast, skärpa, skuggor och högdagrar samt för att göra om en färgbild till svartvit. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Photoshop CC Grunder
 2. +
 3. AI för nybörjare : Allt du behöver för att komma i gång med artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt AI för nybörjare : Allt du behöver för att komm... av Johan Falk (häftad).

Köp båda 2 för 659 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Photoshop CC Grunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Prisvärd instruktionsbok
  Carina Kjerrström, 27 mars 2017

  Boken vänder sig till nybörjare. Övningsbilder att ladda ner finns. Lätt att följa instruktionerna som går igenom de viktigaste funktionerna.
  Nu har jag precis köpt Photoshop CC 2017 så jag märker att boken är gjord för tidigare utgåvor men det går bra att följa med ändå.
  Kommer förmodligen att använda boken som uppslagsbok när jag ska göra något i framtiden, finns inte en chans att komma ihåg allt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna