InDesign CC Grunder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Docendo
Dimensioner
250 x 180 x 17 mm
Vikt
367 g
SAB
Pubdz Indesign
ISBN
9789175311005
InDesign CC Grunder (häftad)

InDesign CC Grunder

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-10-08
540
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
InDesign CC Grunder Kan levereras innan julafton
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  489
Visa alla 1 format & utgåvor
InDesign är ett flexibelt layoutprogram som underlättar arbetet med att skapa informationsmaterial både för tryck och digitala medier. Boken tar upp grunderna i programmet som arbetsytan, inställningar och hur du skapar och hanterar dokument. Du kommer att få lära dig hur du skriver och formaterar texter, kopplar textramar och delar in texten i flera spalter. Därefter tittar vi på hur du arbetar med färger och hur du lägger till egna färgrutor. Vi går också igenom hur du kan komplettera dina dokument med bilder och objekt, du får skapa plats hållare, länka och bädda in bilder, redigera bilder, skapa objekt och banor, figursätta och förankra bilder samt formatera bilder och objekt. InDesign är ett utmärkt program för att hantera långa dokument och böcker. I den här boken får du kunskap om hur du skapar mallsidor och hur du använder dem på olika sidor i dokumentet, samt hur du skapar och använder dokumentmallar. För att göra textformateringen lättare får du lära dig att skapa mallar för stycke- och teckenformat. Avslutningsvis lär du dig att skapa en bok och en tryckfärdig PDF samt vad du ska tänka på vid utskrift. Boken kan användas för både pc och Mac. I boken varvas teoridelar med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I tillämpningsuppgifterna får du arbeta självständigt och pröva dina nyvunna kunskaper. Övningsfilerna till boken laddar du ner utan kostnad från vår webbplats docendo.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. InDesign CC Grunder
 2. +
 3. Maskiner som tänker : algoritmernas hemligheter och vägen till artificiell intelligens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Maskiner som tänker : algoritmernas hemligheter... av Inga Strümke (inbunden).

Köp båda 2 för 779 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av InDesign CC Grunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Manual In Design
  Bo Bergman, 4 december 2019

  Enkel och lättfattlig bok, kanske inte så omfattande och detaljrik som man kan önska. Men fungerar bra för min del eftersom jag också har äldre böcker i samma ämne och tillsammans ger de mig allt jag behöver.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Ansell