Det är en konst att skita i jobbet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2017-03-06
Förlag
Kjörling Wine AB
Dimensioner
215 x 135 x 8 mm
Vikt
187 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175331577
Det är en konst att skita i jobbet (häftad)

Det är en konst att skita i jobbet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-03-06
183
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är en konst att skita i jobbet
För snart tio år sedan jobbade jag med support på ett större IT-företag i Stockholm. Där var mycket som inte fungerade, inte minst ledningen. Vi hade alltid ett par tusen ärenden att jobba med och hur mycket vi än löste kom vi aldrig ifatt. Det fanns en tradition av att alltid jobba över minst en timme varje dag, ta jobbet med sig ut på lunchen. Till det hade vi även jour på helger. En sen eftermiddag när vi var på väg hem kom ett akut ärende in och alla var tvungna att återgå till sina skrivbord. Min kollega ryckte på axlarna, drog en djup suck och sa:

- "Det är en konst att skita i jobbet...."

De bevingade orden har jag sedan burit med mig som ett mantra för att skapa balans mellan jobb och privatliv. I en tid där utbränd-het är största enskilda orsaken till långtidssjukskrivning vill jag dela med mig av mina och andras lärdomar på ett begripligt och underhållande sätt. Här får du boken "Det är en konst att skita i jobbet". Läs den innan det är för sent!

Andreas Kjörling är författare, fotograf och sommelier. Han har drivit eget företag i femton år parallellt med många andra jobb inom krog, it och marknad. Sedan författardebuten 2004 har han skrivit fjorton böcker och är numer en mycket uppskattad talare som med värme och humor delar med sig av sina många kunskaper.

Läs mer på www.kjorlingwine.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det är en konst att skita i jobbet
 2. +
 3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är en konst att skita i jobbet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vilken fantastisk bok!
  Andreas, 6 mars 2017

  Den här boken är verkligen underbar. Lättläst, insiktsfull och rolig. Nu ska jag ändra min livsstil och lära mig skita i jobbet!

  Mats

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andreas Kjörling