Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
Damm Förlag
ISBN
9789175370194
Mina drömmars land (e-bok)

Mina drömmars land E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-12-19

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Joseph har lämnat allt för drömmen om ett bättre liv i norra Europa. Men den visar sig svår att förverkliga - vägen hit från Uganda är lång och slingrig och Sverige kan vara kallt för en papperslös flykting.

Samtidigt har IT-entreprenören Henrik nått sina drömmars mål och hans företag är enormt framgångsrikt. Men vad ska han göra nu? En intressant ny utmaning är ett ansiktsskannings-program som kan avslöja illegala immigranter.

Henriks fru Lotta är inte nöjd med att leva på sin mans framgångar och kämpar för att lyckas med sin designkarriär. Då händer något som får henne att ifrågasätta hela sin tillvaro. Att hjälpa flyktingar kanske kan ge mening åt livet?

Mina drömmars land är en träffande skildring av dagens Sverige med alla dess kontraster. En roman om människor, drömmar och konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Manne Fagerlind

  • Berg har inga rötter

    Manne Fagerlind

    I en berättelse som kryper under huden utforskar debutanten Manne Fagerlind vad som händer med en människa som drabbas av en obotlig sjukdom. Vi möter Lasse som försöker skriva bokslut över sitt liv, men historien låter sig inte enkelt berättas. H...