New York : historia, krog, Sverige, arkitektur, film, natur, musik, kultur (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Karavan Puls
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2017-11-03
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789175455297

New York : historia, krog, Sverige, arkitektur, film, natur, musik, kultur E-bok

Karavan Puls

E-bok,  Svenska, 2017-11-03

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Upptäck New York på djupet!

Hur lär man känna en stad? Genom att bocka av sevärdheter? Genom att testa restauranger, barer och shopping? Eller genom att stanna upp, ta plats på ett café och diskret betrakta stadens gatuliv?

Att resa handlar idag inte bara om att ta sig från en plats till en annan. Vi reser för att inspireras, för att upptäcka och få nya aha-upplevelser. Vi vill inte sticka ut som turister, utan snarare smälta in och ta del av det lokala livet.

Nu bjuds vi in att upptäcka New York på djupet! Ett urval svenska skribenter delar med sig av fascinationen för sin favoritstad New York, den plats som påverkat dem på djupet och i själen. Deras texter ger såväl fördjupning och eftertanke som smittande entusiasm och upptäckarlusta. De låter oss se New York i ett helt nytt ljus. Boken ger spännande inblickar i stadens rika utbud, vad gäller arkitektur, litteratur, historia, kultur, nöje, mat, konst, sport och musik.

Medverkande skribenter: Henrik Berggren (historiker och före detta kulturchef på DN), Olle Wästberg (tidigare svensk generalkonsul i New York), Mia Gahne (matskribent, författare och New York-bo), Mark Isitt (journalist och författare med fokus på arkitektur), Göran Everdahl (journalist och filmkritiker), Johanna G. Jimenez (frilansjournalist och lärare), Edgar Mannheimer (reporter på Sveriges Radio) och Argot Murelius (journalist och författare).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »