Skuggornas tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Släkten (del 9)
Inläsare
Louise Raeder
Utgivningsdatum
2018-03-08
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175456027
Skuggornas tid (ljudbok)

Skuggornas tid Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-03-08

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommaren står i full blom när den högättade Elin återvänder till sin gård i Uppland år 1350. Hon har just begravt sin familj och gräver en grav åt sig själv för att vara säker på att få vila i vigd jord när hennes stund är kommen. I pestens framfart kan man aldrig ta något för givet. Men sommar blir till höst och vinter, Elin lever men plågas alltmer av hunger och sorg.
När Elins vägar korsas av den föräldralösa flickan Unni fylls gården med nytt liv. Unni som är van att gå sin egen väg och bär på tragiska minnen har svårt att anpassa sig till ett liv nära maktens boningar. Men till slut är det Unnis uppfinningsrikedom och det starka bandet mellan de båda kvinnorna som blir deras räddning vid det fruktansvärda slaget utanför Visbys ringmur 1361.
Skuggornas tid är en stark berättelse om kärlek, vänskap och tillit. Men också om svek och skam som följer i spåren av pest och inbördeskrig. Skuggornas tid ingår i romanserien Släkten, där läsaren får följa en släkts öden genom svensk historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skuggornas tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanonbok
    Sandra Isaksson, 7 januari 2019

    Allt vad jag vill ha i en bok och mer.

  2. Troligen verklighetstrogen
    Ulrika, 29 oktober 2018

    Känner att historien kan vara helt sann, inte lika osannolik som någon av de tidigare böckerna. Man följer flickan/kvinnan Unni och hennes relationer. Detta är nionde boken i serien släkten som alla skrivs av olika författare. Just därför blir böckerna väldigt olika och det tycker jag är intressant. Denna boken tycker jag om, den är lite mer lågmäld än vissa av de tidigare. Inläsare är Louise Raeder, jag har aldrig lyssnat på henne tidigare, hon gör det bra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Agneta Arnesson Westerdahl