En ensam färd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2019-04-09
Förlag
Historiska Media
ISBN
9789175457864
En ensam färd (e-bok)

En ensam färd E-bok

Lövberga del 5

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»En av 2010-talets bästa bokserier.« Sveriges Radio Kulturnytt
»Redin har en utsökt känsla för beskrivande detaljer, som ger trovärdighet åt tidsmiljön ? alla tre böckerna känns fullödiga och välkomponerade ? Jag vill egentligen inte jämföra med Lars Widding och Rune Pär Olofsson men gör det ändå. Redin är bättre.« Corren

Göran Redin har nått en allt större läsekrets med romanerna i Lövbergaserien, som utspelar sig under svenskt 1600-tal. Med den fristående femte delen, En ensam färd, avslutar Göran Redin sitt historiska epos om familjen från den lilla gården Lövberga i Östergötland.

Syskonen Karin och Erik befinner sig nu långt hemifrån. Karin är kvar i Amsterdam med Louis de Geer och hennes hemlängtan växer sig allt starkare. Erik skickas till Prag med ett hemligt uppdrag och färdas sedan vidare till Österrike där ett religiöst uppror pågår. På Lövberga går livet sin stilla gång, men en gammal oförrätt kommer upp till ytan och blir ödesdiger för familjen.

Med gripande karaktärer och ett vackert språk förflyttar Göran Redin läsaren till det omvälvande 1600-talet. Handlingen varvar storpolitiska händelser med den lilla människans glädje och sorg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Redin Göran