Blott en begravning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (151.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Begravningsbyrån Tranan (del 2)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2019-04-16
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175458571

Blott en begravning Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-04-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När hösten infinner sig börjar Sandra så smått komma tillrätta med sitt nya liv i Tranås. Tranan får i uppdrag att sköta en stor begravning och Sandra känner att hon kan lägga de ekonomiska bekymren åt sidan och istället fokusera på försäljningen av byrån. Hon ser framför sig hur hon om kvällarna ska krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en god bok medan höstvindarna viner utanför knuten.

Men när det visar sig att den avlidne är en känd skådespelare tvingas hon tänka om, särskilt nu när deras bäste begravningsentreprenör, Christoffer, har lämnat byrån. Samtidigt blir konkurrensen från den nyöppnade begravningsbyrån allt tuffare och trots Tranans goda inkomster räcker pengarna inte till. När Sandra begår ett misstag som är oförlåtligt i den här branschen ser det riktigt illa ut för byrån. Med all sin kraft måste hon bygga upp företagets rykte på nytt och minimera felstegen i framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blott en begravning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Blott en begravning.
    -, 5 maj 2020

    Trevlig fortsättning på förra boken i samma serie. Ser fram emot nästa bok.

  2. Underhållande och charmig
    Kaffeläsaren, 31 juli 2019

    Blott en begravning och Nu stormar det i dalens famn är del två och tre i serien om Sandra på begravningsbyrån Tranan i Tranås. Jag läste den första delen som fysisk bok och gillade den. Såg fortsättningen av en slump på Storytel och började lyssna. För mig som bara lyssnat högst sporadiskt nu under sommaren har dessa böcker passat perfekt. Jag känner igen karaktärerna och det är lätt att komma in i handlingen igen. Fortfarande är jag dock en ovan lyssnare och det tog ett långt tag innan jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg