Nu stormar det i dalens famn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (137.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Begravningsbyrån Tranan (del 3)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2019-06-11
Förlag
Historiska media
ISBN
9789175458588
Nu stormar det i dalens famn (ljudbok)

Nu stormar det i dalens famn Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Medan snöflingorna dalar mot marken samlar Sandra sina kollegor på begravningsbyrån Tranan efter en skön julledighet. Wienerbröden står framdukade i personalrummet och allt verkar gå Sandras väg: kärleken mellan henne och Christoffer blomstrar, uppdragshögen växer och hon finner sig mer och mer tillrätta. Men ett oväntat telefonsamtal visar hur bräcklig lyckan är. Det nya året, som började så hoppfullt, visar sig bli allt annat än lätt.

Plötsligt befinner sig Sandra i ett läge med en haltande begravningsbyrå, en relation som knakar rejält i fogarna och en moster med hemligheter. För att undvika katastrof behövs mod och viljestyrka, men har Sandra verkligen vad som krävs? Ska hon lyckas få Tranan på fötter? Och kan hon själv hitta lyckan igen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nu stormar det i dalens famn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande och charmig
    Kaffeläsaren, 31 juli 2019

    Blott en begravning och Nu stormar det i dalens famn är del två och tre i serien om Sandra på begravningsbyrån Tranan i Tranås. Jag läste den första delen som fysisk bok och gillade den. Såg fortsättningen av en slump på Storytel och började lyssna. För mig som bara lyssnat högst sporadiskt nu under sommaren har dessa böcker passat perfekt. Jag känner igen karaktärerna och det är lätt att komma in i handlingen igen. Fortfarande är jag dock en ovan lyssnare och det tog ett långt tag innan jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg