Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 6)
Antal sidor
423
Utgivningsdatum
2013-05-15
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789175470153

Hennes iskalla ögon E-bok

(48 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2013-05-15

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Snön vräker ner i ett fruset Stockholm. Under samma dag försvinner två kvinnor, oberoende av varandra. Bägge lever i till synes ordnade förhållanden, men när kriminalkommissarie Conny Sjöberg och hans mannar skrapar på ytan av familjeidyllen framträder en helt annan bild.

Båda kvinnorna har levt under mental press, och ingen av dem saknar skäl att frivilligt ge sig av. Men den dramatiska upptäckten av en död kropp ger all anledning att tänka om.

Jamal Hamad söks upp av en skugga ur det förflutna. Är det så att hans och Petra Westmans gemensamma liv börjar knaka i fogarna? Tiden hinner ifatt också Odd Andersson, vilket får oanade konsekvenser. Jens Sandén störs av att hans dotterdotter drabbas av något som i bästa fall är en olycka, medan Hedvig Gerdin som vanligt vägrar att låta sig störas av någonting. Mitt i denna färgstarka grupp poliser sitter Conny Sjöberg och försöker höra sin egen röst i bruset.

Hennes iskalla ögon, den sjätte, fristående boken i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen, handlar om fysisk och psykisk misshandel, narcissism och destruktivitet. Och om hur ondska förklädd till kärlek söker sig till de mest sårbara.

Carin Gerhardsens populära serie om Hammarbypolisen har de senaste åren seglat upp på topplistorna och har blivit storfavoriter för deckarälskare som uppskattar ett gediget intrigbygge, mycket Stockholmskänsla och ett persongalleri som engagerar. Hennes böcker filmatiseras nu.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hennes iskalla ögon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ytterligare en nagelbitare
    Anders Weber, 25 augusti 2014

    Carin Gerhardsens böcker är nästan omöjliga att lägga ifrån sig. Välskrivet och spännande från början till slut. Den här är inget undantag.

  2. Tillräckligt tät handling för att man ska känna sig...
    Nina S., 15 maj 2013

    Tillräckligt tät handling för att man ska känna sig medryckt även om man bara läser en skvätt i telefon då och då. Perfekt e-bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen