Rött hot - Del I (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rött hot (del 1)
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2013-11-01
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Ulf Gyllenhak
ISBN
9789175470429
Rött hot - Del I (e-bok)

Rött hot - Del I E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-11-01

Styckköp

9

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Första delen av fyra av Rött hot - Tom Clancys bästa sedan Jakten på Röd oktober!

President Jack Ryan har knappt hunnit installera sig i Vita Huset förrän han ställs inför ett allvarligt hot från öst. Kina planerar en attack mot Taiwan och en ny typ av robotar hotar den amerikanska flottan.

Den här gången är katastrofen närmare än någonsin och sonen Jack Ryan Jr, som arbetar vid den hemliga underrättelsetjänsten The Campus, kallas in. Det är bara ett problem: någon hotar att spränga deras täckmantel i småbitar.

Som alla Clancys #1 New York Times bästsäljare är Rött hot full av initierade detaljer och tätskrivna actionscener. Det är en otäckt realistisk thriller som läsarna korat till Clancys bästa på 2000-talet.

"Mycket läsvärd." Publishers Weekly
"Clancy regerar fortfarande." The Washington Post
"Lika visuellt som på filmduken, men kryddat med snygg, kärnfull och hårt driven prosa." Chicago Tribune
"Spännande karaktärer och actionfyllda scener som kommer att hålla dig på helspänn från början till slut." The Book Reporter

Innan han blev författare var Tom Clancy en försäkringsmäklare med passion för marinhistoria. Han hade läst engelska vid Baltimores Loyola College, och drömmen om att skriva en bok hade han burit med sig sedan barnsben. Hans första roman, Jakten på Röd oktober, fick lysande recensioner och toppade New York Times bästsäljarlista efter att president Reagan beskrivit den som den perfekta historien. Sedan dess har Clancy etablerat sig som en omisskännlig mästare på att blanda autentisk realism med intrikata konspirationer och knivskarp spänning. Tom Clancy kallas ibland författaren som skapade den internationella thriller-genren. Flera av hans böcker har blivit storfilmer och han är en av ytterst få som sålt över två miljoner ex i en förstaupplaga. Med Rött hot är han tillbaka på toppen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rött hot - Del I. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra story
    Trialer, 19 februari 2023

    Spännande och bra historia av en rutinerad författare. Kul att följa huvudpersonen Jack Ryan och hans son jr. Det skall bli intressant och läsa fortsättningen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tom Clancy