Trummornas dån (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 4)
Antal sidor
908
Utgivningsdatum
2014-11-03
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lillemor Binett
Originaltitel
Drums of Autumn
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
215 x 135 x 35 mm
Vikt
701 g
SAB
Hce
ISBN
9789175471303

Trummornas dån

(53 röster)  |   Läs 3 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2014-11-03
132
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det förflutna kallar åter

Sedan de hamnat i de amerikanska kolonierna ställs Claire och Jamie inför ett svårt val. Ska de återvända till Skottland där svält och fattigdom väntar, eller börja ett nytt liv i Nya världen, trots Claires vetskap om vad som kommer att ske?

Med obändig tro på sin egen överlevnadsförmåga beslutar de sig för att slå sig ner någonstans i North Carolinas bördiga floddalar. Förhoppningen om ett liv i fred grusas dock snart och deras existens hotas från olika håll. Förvissningen om att deras dotter Brianna är i säkerhet på andra sidan av en farlig framtid blir den trygghet de har att hålla fast vid.

Så inträffar något de aldrig kunnat ana; Brianna följer sin mor in i det förgångna. För Brianna är det livsviktigt att finna modern och den far hon aldrig träffat för att rädda dem båda från en framtid som bara hon kan se.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande ... den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle

"Jag älskade varenda sida."
Nora Roberts
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trummornas dån
 2. +
 3. Det flammande korset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det flammande korset av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 270 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Trummornas dån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Outlander
  En som saknar besöken i GB (Uppsala), 30 juni 2021

  Imponerande i och för sig men hon har många hjälpsamma experter att tacka. Dock känns Jamie inte så sympatisk längre och det är inte alltid lätt att hänga med i allt. Som vanligt lite mycket detaljerat våld och kanske onödigt sex!

 2. Älskar den här serien
  JL, 7 mars 2016

  Har läst Främlingen, Slända i bärnsten och Sjöfararna. Var osäker på om jag skulle fortsätta läsa den här serien. Men när jag läste vad som skulle ske i den fjärde boken bestämde jag mig för att fortsätta.
  Trummornas dån är minst lika beroendeframkallande som de andra böckerna, om inte mer. Så nu blir det bara att fortsätta läsa hela serien ut.

 3. Fantastiskt äventyr
  Fantastiska berättelser, 4 september 2015

  Jag fortsätter att älska den här serien, även om jag kan tycka att den här delen var lite långsammare än tidigare böcker. Men jag kommer definitivt ta mig an nästa bok också snart.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon