Som ett eko (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Outlander (del 7)
Utgivningsdatum
2015-08-11
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789175471365

Som ett eko E-bok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-08-11

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Dödens vägar

I 1900-talets relativa trygghet har Jamie och Claires dotter Brianna tillsammans med sin man Roger MacKenzie slagit sig ned på den gamla skotska gården Lallybroch. Dramat om Briannas föräldrars liv rullas upp genom de brev som Claire skrivit. De spröda pappersarken talar om Claire och Jamie Frasers flykt från Nord-Carolina.

Claire och Jamie vet att amerikanerna kommer att segra, men inte vad det yttersta priset kan bli. Jamie skulle hellre dö än tvingas möta sin son som nu är en ung löjtnant i den brittiska armén. Deras flykt från Nord-Carolina för dem ut på havet där de råkar ut för kapare och blir inblandade i sjöstrider.

Brianna och Roger letar efter ledtrådar. Inte bara till Claires öde utan också deras eget. På ett mystiskt, oåterkalleligt och djupgående sätt är deras framtid i högländerna förknippad med liv och död i de nordamerikanska kolonierna där kriget rasar.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande ... den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Som ett eko. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskar Outlanderserien
    Krusel, 30 augusti 2018

    Slukar dessa böcker. Tur att de är på 1000-1500 sidor, annars hade de inte varat så länge. E-bok är bra då den lite blir så tung att hålla i, samt att nattlampan inte behöver vara tänd. D Gabaldon har verkligen skapat en fullträff i dessa böcker, där man inte kan vänta på nästa bok för att få veta vad som händer med Jamie och Claire.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon