Tjockare än vatten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 7)
Antal sidor
526
Utgivningsdatum
2014-05-28
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789175471914

Tjockare än vatten E-bok

(17 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2014-05-28

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hon lämnade dörren på glänt och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Så drog hon ett djupt andetag och slöt ögonen medan smärtan sakta vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre, svartklädd kvinna med långt grått hår. En äldre version av henne själv, tänkte hon och kände insikten komma.

Hon skulle dö nu.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Går det ens att skydda sig från den egna familjen och de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet?

Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen. Den här gången har ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av att en ny vår är i annalkande och Jamal Hamad ligger i sjuksängen och tror att mardrömmen äntligen är över. Föga anar de att några mördade katter bara är början på en spiral av oförutsedda händelser - med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tjockare än vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen
  -, 18 maj 2022

  Spännande!

 2. Gerhardsen levererar som vanligt
  Anders Weber, 25 augusti 2014

  Fantastiskt tempo och tvära kast. Satt med andan i halsen och trodde mig flera gånger veta vem och varför, men blev lurad. Mycket skickligt skrivet. Kanske den bästa i Hammarbyserien.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 juni 2014

  Det här är den sjunde delen i Hammarbyserien. Böckerna är fristående, men störst behållning av dom får man ju helt klart om man läser dom i ordning.

  Jag har läst alla böckerna i serien, och jag tycker mycket, mycket om dom.

  Tycker att Carin Gerhardsen har fått till poliskaraktärerna väldigt bra. Dom känns så levande, och jag tycker mycket om dom alla.

  Gillar också hur utvecklingen går framåt med personerna, bok för bok.

  Miljöerna i böckerna är så härligt b... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen