Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Weber
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2014-12-16
Förlag
Förlaget Orda
ISBN
9789175530932

Utsaga E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-12-16
49
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Åttaåriga Amanda Ahlberg försvinner spårlöst efter en dag i skolan. Har hon gått vilse eller råkat ut för en olycka? Det är vinter och kallt, och hennes föräldrar tar omedelbart kontakt med polisen för att få hjälp att hitta henne.

Men trots polisens snabba insatser ger sökandet efter Amanda inget resultat. När hon till slut påträffas är allt redan för sent och det står klart att hon har misshandlats till döds.

Kriminalreportern David Weber engagerar sig i fallet och intervjuar Amandas familj, lärare och skolkamrater. Finns det kanske någon som vet vem som dödade henne?

"Ulla Bolinders bok känns alldeles ny och frisk och modig och är intressant inte bara som experiment i deckargenren utan som litteratur."Jenny Tunedal, Aftonbladet

"Trots - eller kanske tack vare - bristen på ett traditionellt berättarjag får man en kortfattad men övertygande inblick i de olika personernas tankevärld. De för sin egen talan, vilket gör skildringen intensiv och personlig, medan reportern David Weber agerar som ett slags journalistisk källgranskare... en debut att lägga märke till!"Barbara Kapek, Deckartidningen Jury
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulla Bolinder