Snoffsans olycksaliga hädanfärd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-05-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175570617
Snoffsans olycksaliga hädanfärd (e-bok)

Snoffsans olycksaliga hädanfärd E-bok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2015-05-05

Styckköp

15

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ända sedan jag tre månader gammal satt i Mimsis knä och råkade kräkas bananpuré över hennes mosterliga byst har jag ärligt talat varit en smula rädd för den gamla kanonbåten. När hennes dvärgspets Snoffsan nyss hoppade upp i mitt knä var min första instinkt att förpassa den lilla besten till närmaste råttfälla och det enda som avhöll mig från att omsätta tanke till praktik var vetskapen om den vrede som i så fall skulle drabba mig i form av nittiotvå kilo gammelmoster. Som den tålmodige och ädle varelse jag är ? ett genetiskt arv från många generationer överbetalda och konflikträdda förfäder ? fann jag mig stoiskt i situationen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snoffsans olycksaliga hädanfärd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt rolig!
    AnnaÖH, 10 september 2015

    Inledningen fångade mig totalt och boken gav mig ett rejält antal skratt. Ler numer dessutom lite extra när jag läser adliga smeknamn i kvälls- och skvallerpress.

  2. Skrattfest
    Pellsson, 10 september 2015

    Om du gillar böcker av den engelska författaren P.G. Wodehouse kommer du älska denna. Det är en hysterisk rolig skröna från början till slut. Önskar helt klart läsa fler böcker i samma stil.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Peter Erik Du Rietz