Frigörelsen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pom Pom Parlour (del 1)
Utgivningsdatum
2017-12-05
Förlag
Hoi Förlag
ISBN
9789175571027

Frigörelsen E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-12-05

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sofia har träffat Johan under en längre tid, men en dag känns det annorlunda. Hon trivs inte, och frågan är om det är Johan det är fel på, eller det faktum att han är kille. Av en slump får hon chans att ha sex med en kvinna och Sofias värld vänds upp och ner.

I den nya erotiska novellserien Pom Pom Parlour träffar vi Sofia som har tröttnat på det stereotypa sexet och istället börjar utforska sin sexualitet ihop med kvinnor. Hon bjuds in i en värld som fokuserar på mer än bara sex, och hon utvecklar en ny sida hos sig själv som ger erfarenheter på alla plan.

Emma Nin är pseudonymen för en etablerad författare som har skrivit böcker inom flera genres men som under åren har fått mest uppmärksamhet för sina spänningsromaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frigörelsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Erotik på hög nivå

    Beskriver hur det är som kvinna att inte bli tillfredsställd i sitt förhållande med sin man. Mycket beskrivande, sensuell och den är inget för blyga violer. Älskar verkligen erotiska böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Nin