Ljuva lekar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2020-02-15
Förlag
Lusthuset
ISBN
9789175572727
Ljuva lekar (e-bok)

Ljuva lekar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-02-15

Styckköp

18

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
?Med tiden blev jag allt mer modig och dumdristig. Känslorna fick min kropp att brinna och lockade mig att uppmuntra de unga männens uppvaktning. Det började med hastiga smekningar och kyssar i skydd av gardiner eller buskar i trädgården, men mina känslor kokade och jag ville bara ha mer.? Känslor och åtrå vaknar till liv hos en ung kvinna. Det råder ingen brist på män som gärna ställer upp på heta möten, men ingen av dem är lämplig för äktenskap. När en kris drabbar familjen har hon inget annat val än att gifta sig med den man som utses åt henne.

Anna Berg skriver noveller om heta möten i det förflutna. Det är mycket lusta som kokar under ytan i det respektabla lilla samhället någonstans i Sverige på 1940-talet. Lika kittlande är det att läsa om vad som händer i största hemlighet på våra slott och herrgårdar på 1800-talet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Berg Anna

  • Den oskuldsfulle kyrkoadjunkten

    Berg Anna

    När den nye kyrkoadjunkten anländer börjar det genast viskas bland hemmafruarna. Vem av dem ska lyckas slå klorna i den oskuldsfulla unge mannen först? Den oskuldsfulle kyrkoadjunkten är en historisk novell från Anna Berg. Anna Berg skriver novell...