En dans av drottningar 7 noveller (samlingsvolym) (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (204.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Lund, Angela Liljeström
Utgivningsdatum
2019-11-23
Förlag
Lusthuset
ISBN
9789175574363
En dans av drottningar 7 noveller (samlingsvolym) (ljudbok)

En dans av drottningar 7 noveller (samlingsvolym) Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-11-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sju berättelser om starka kvinnor som vet vad de vill ha. En del av dem är redan drottninglika, andra blir det när de kommer till det heta och mörka Afrika. Detta är en samlingsvolym av Serena Fox novellserier Afrikas drottningar och Sånger från savannen.

Viktoria och Vera byter vardagen på NK Woman mot oförglömligt erotiska upplevelser i Zambia. Mullrande vattenfall, söta drinkar, en kryssning på Zambezifloden och nakna lekar i lyxjacuzzin.

Aurora och Louise finner varandra, och sexiga män, på sina äventyr i Sydafrika och Krugerparken. Safari, hetta och förbjudna möten på platser man annars bara vågar drömma om.

Serena Fox är född äventyrerska. Hon älskar att resa dit turisterna sällan kommer och fascineras mer av naturen omkring henne, än femstjärniga hotell. Många av hennes berättelser utspelar sig utomlands, på allt ifrån lyxiga yachter på Zambezifloden till heta dagar på safari. I sitt anteckningsblock, som alltid är med, skriver hon om åtrån som kan flamma upp oavsett plats i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Serena Fox